En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan kuruluşlabilmektedir. Dünyaardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve iz kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın bapsı ivedili çıkış ciğerin kullanılacaksa o çağ muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride mahsur kalabilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı lokum ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya düz ve kolayca açılabilen yapıya sahiptir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında mimarida kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bağırsakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında hiçbir kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı sıra otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında koruma katkısızlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, reva şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı adına yapı karşı aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için karınbünyesı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz yağsız kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın bedelı daha buna bağlı olarak daha adi olmaktadır.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve mutabık fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi Yangın Çıkış Kapısı konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları müsait fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page